AQUASAN Bistrin

Je sredstvo na osnovi polialuminijevih spojin. Je anorgansko flokulacijsko sredstvo za čiščenje bazenskih in pitnih vod. Z majhnimi dodatki dosežemo učinkovito izločanje trdnih delcev in dela organskih nečistoč iz vode. S tem odpravimo motnost vode in zagotovimo učinkovito dezinfekcijo vode, ki je pogoj za doseganje biološke neoporečnosti vode za kopanje.

Uporaba in doziranje: Pred dodatkom Aquasan Bistrina preverimo pH vrednost vode in jo po potrebi korigiramo z dodatkom pH minus na predpisano vrednost. Aquasan Bistrin dodajamo v bazensko vodo v količini 5 – 10 ml na vsakih 10m3 vode. Raztopino pripravimo v vedru vode in jo doziramo počasi na prelivnem mestu, ali jo izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke. Cirkulacijo vode v bazenu vzdržujemo z obtočno črpalko še 4 – 6 ur. Nečistoče se delno ustavijo na filtru, med mirovanjem bazenske vode pa se formirani večji delci posedejo na dno bazena, od koder jih posesamo s sesalcem,

Opozorilo: Pri pripravi raztopine bodite previdni, pazite da tekočina ne pride v stik s kožo in da vam ne brizgne v oči. Upoštevajte navodila na etiketi embalaže. Uporaba Bistrina v predpisanih koncentracijah ni škodljiva za ljudi, živali in okolico.