AQUASAN Antiplaque

sredstvo za čiščenje bazena, za raztapljanje vodnega kamna in ostalih vgrajenih nečistoč. Lahko ga uporabimo tudi za čiščenje celotnih vodnih površin bazena, če so le-te obložene z vodnim kamnom. Redno pa ga uporabljamo za čiščenje površin neposredno nad nivojem vode v bazenu, kjer oprh vodnega kamna slabša videz in higieno bazena.

Priprava raztopine in čiščenje: Za čiščenje uporabimo razredčeno raztopino. Na vedro vode (cca 5l) dodamo 1l raztopine Aquasan Antiplaque, če čistimo manj umazane površine (le oprh vodnega kamna). Če je obloga vodnega kamna znatnejša, dodamo na vedro vode 2l raztopine Aquasan Antiplaque. Površine omočimo s pripravljeno raztopino. Za nanašanje raztopine uporabimo čopič, gobico ali krpo, lahko tudi razpršilko. Počakamo 3 do 5 minut, nato omočene površine izperemo z vodo. Če vodnega kamna nismo povsem odstranili, postopek ponovimo. Pri rednem čiščenju površin nad nivojem vode v bazenu najprej znižamo nivo vode za nekaj cm. Raztopino nanašamo po opisanem postopku, omočene površine po nekaj minutah obrišemo z gobo ali krpo, nato izperemo z vodo. Pazimo, da večje količine čistila ne pridejo v vodo. Če pride manjša količina čistila v vodo, ne pokvari njene kvalitete. Čistilo ne poškoduje plastike, keramike, barv,…

Opozorilo: Pri delu s čistilom bodite previdni. Pazite, da tekočina ne pride v stik s kožo in da vam ne brizgne v oči. Upoštevajte navodila na etiketi embalaže.