AQUASAN Univerzalno čistilo

Sredstvo za čiščenje bazena in neposredne okolice, za odstranjevanje vseh vrst umazanije. Uporabimo ga lahko za odstranjevanje maščob (ostankov krem in olj za sončenje), oprha vodnega kamna in ostalih nečistoč (prah, saje,…) Univerzalno čistilo je primerno za čiščenje vseh vrst materialov: Plastike, keramike, tkanin, kovinskih površin.

Priprava raztopine in čiščenje: Univerzalno čistilo razredčimo z vodo v razmerju 1:1. Z delovno raztopino omočimo površine, ki jih želimo očistiti. Raztopino nanašamo s čopičem, gobico ali krpo, lahko tudi z razpršilko. Po nekaj minutah omočene površine izperemo z vodo. V primeru trdovratnih nečistoč omočene površine ob nanosu čistila zdrgnemo z mehko ščetko in ponovimo postopek čiščenja. Univerzalno čistilo uporabimo tudi za redno čiščenje površin nad nivojem vode v bazenu. V tem primeru znižamo nivo vode za nekaj cm, omočimo površine in jih po nekaj minutah obrišemo z gobo ali krpo. Če manjše količine čistila pridejo v vodo ne pokvarijo njene kvalitete. Čistilo ne poškoduje plastike, keramike, tkanine in barv.

Opozorilo: Pri delu s čistilom pazite, da tekočina ne pride v stik s kožo ali očmi. Upoštevajte navodila na etiketi embalaže.