AQUASAN Combi tablete

So večnamenske tablete za pripravo bazenskih vod. Vsebujejo stabilizirano klorno komponento, sredstvo proti algam in sredstvo za bistrenje vode. S svojim delovanjem zagotavljajo dolgotrajno dezinfekcijo vode, preprečujejo nastajanje in razvoj alg, zagotavljajo vizualno čistočo vode in stabilizirajo pH vrednost bazenske vode.

Uporaba in doziranje:
V odprtih bazenih dodajamo po eno tableto na vsakih 20 – 30m3 volumna bazenske vode na 5 – 7 dni. Pri visokih temperaturah vode, veliki obremenitvi bazena ali ob dežju doziranje ustrezno povečamo (podvojimo ali povečamo dnevni čas cirkulacije vode v bazenu).
V zaprtih bazenih dodajamo po eno tableto na vsakih 40m3 vode, enkrat tedensko. Tablete vlagamo v skimmer ali posebno dozirno posodo v obtoku cirkulacijske vode.
Za uspešno vzdrževanje higiene v bazenu priporočamo spremljanje pH vrednosti in vsebnosti prostega klora v vodi (pH vrednost vzdržujemo z Aquasan sredstvi za pH korekcijo vode, vsebnost prostega klora pa vzdržujemo s pravilnim doziranjem Combi tablet in kroženjem vode v bazenu). Pri uporabi Combi tablet, z izjemo pH korektorjev, ostalih sredstev za nego bazenske vode ne potrebujemo. Pri prvem polnjenju bazena z vodo uporabite za šok kloriranje Aquasan Klor granulat.

Opozorilo: Pri rokovanju s Combi tabletami bodite pazljivi, pozorno preberite in upoštevajte navodila na embalaži. Uporaba po navodilu proizvajalca ne povzroča škodljivih vplivov na ljudi, živali in okolico.