AQUASAN Klor tablete

So stabiliziran organski klorni proizvod v obliki 200-gramskih tablet, ki vsebujejo cca. 90% aktivnega klora. Počasno in kontrolirano raztapljanje tablet zagotavlja varno in dolgotrajno kloriranje. Ne zvišuje pH vrednosti bazenske vode, s trdotnimi elementi vode ne daje netopnih ostankov. Pogoj za uspešno dezinfekcijo je vzdrževanje pravilne pH vrednosti.

Uporaba in doziranje: V odprtih bazenih dodajamo po 1 tableto na vsakih 30 m3 vode v časovnih intervalih 5 – 7 dni. Ob konstantno visokih temperaturah bazenske vode in večji obremenitvi bazena doziranje podvojimo. Tablete vlagamo v skimmer (pretočno mesto), plovček, ali posebno dozirno posodo v obtoku bazenske vode. Primerno koncentracijo prostega klora v bazenski vodi vzdržujemo z režimom cirkulacije vode v bazenu (8 – 12 ur na dan). V zaprtih kopalnih bazenih dodajamo 1x tedensko po 1 tableto na vsakih 40m3 vode.

Opozorilo: Pri rokovanju s klornimi tabletami bodite pazljivi, preprečite direkten stik s kožo in očmi. Pozorno preberite in upoštevajte navodila na etiketi embalaže. Uporaba v predpisanih koncentracijah nima škodljivih vplivov na ljudi, živali in okolico.