AQUASAN Oxi shock

Je sredstvo za dezinfekcijo in čiščenje bazenske vode na osnovi aktivnega kisika. Z močnim oksidacijskem delovanjem uničuje bakterije in razgrajuje organske snovi (mikroorganizme, alge in ostale organske nečistoče).

Doziranje: Prvo doziranje v količini 1l Aquasan Oxi shock na vsakih 10m3 bazenske vode opravimo ob polnjenju bazena z vodo. Naslednja doziranja: 0,5l na vsakih 10m3 bazenske vode na cca. 2 tedna, oz. po kontroli s Pool testerjem Aquasan, ko pade koncentracija kisika na spodnjo predpisano mejo 30 ppm. Raztopino za doziranje pripravimo v vedru vode. Na vedro vode dodamo potrebno količino za celoten volumen vode v bazenu, raztopino izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem črpalke za obtok vode. Doziranje je najbolje opraviti zvečer, sicer po dodatku in pred kopanjem krožite vodo v bazenu vsaj 3 - 4 ure.

Opozorilo: Pri delu s proizvodom bodite previdni, preprečite stik s kožo in očmi. Primerno se zaščitite, dobro preberite navodila na etiketi embalaže. Proizvoda ne mešajte z drugimi kemikalijami v koncentrirani obliki.